Uniek: gevelisolatie in combinatie met natuursteen

Home    Werkzaamheden    Natuursteenafwerking

Als specialist op het gebied van buitengevelisolatie, zijn wij continu op zoek naar nieuwe toepassingen en technieken. Met Geopietra van Strikolith kunnen wij nu gevelisolatie combineren met natuursteen. Uniek!Natuursteen wordt steeds vaker voor binnen en buiten toegepast: van terrassen tot hele wanden en gevels. Eeuwenoude natuursteen vind je in alle soorten, kleuren en maten. Op basis hiervan is ook het Geopietra assortiment ingericht: het aantal mogelijkheden is vrijwel oneindig. Het Geopietra assortiment bestaat uit tientallen steenstripmodellen, verkrijgbaar in een variatie aan basis- en speciale kleurtonen.

Natuurgetrouw

Elke Geopietra steen wordt natuurgetrouw gereproduceerd op basis van natuurlijke grondstoffen en met de hand beschilderd, met als resultaat een uniek, ambachtelijk product. Door dit traditionele proces is elke steen anders en dus is elk eindresultaat uniek. Ademend en lichtgewicht

Het reproduceren van natuursteen heeft vele voordelen: de stenen zijn ademend, licht in gewicht, van geringe dikte en hebben een vlakke achterzijde. Geopietra kan dus makkelijk bevestigd worden. Naast de keuze voor een type steen heeft het soort voeg een grote invloed op het eindresultaat. De voeg is verkrijgbaar in 2 korrelgroottes en 5 kleuren. Het aanbrengen van de voeg is naar smaak: van droge voeg tot over-voeg, alles is mogelijk!


Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Maak een afspraak!


Naam*
Adres
Postcode   
Woonplaats
Telefoon
E-mailadres*
Vragen / Opmerkingen*
Velden met * zijn verplicht
Villa's Maastricht
Villa's Maastricht
Renovatie Huis van Innovatie Hooiweg 23 te Garderen
Renovatie Huis van Innovatie Hooiweg 23 te Garderen
Restylen woonhuis met bijgebouw Baarle Nassau
Restylen woonhuis met bijgebouw Baarle Nassau
Meer projecten
Nieuwsbrief