Buitengevelrenovatie

Home    Werkzaamheden    Buitengevelrenovatie

Geeft u het onderhoud van uw buitengevel net zo veel aandacht als bij uw auto of CV-ketel? Uw gestuukte gevel verdient deskundig onderhoud en tijdig herstel, om een duurzame kwaliteit én uitstraling te kunnen garanderen!


Van Ballegooijen Afbouw is expert in renovatie, schadeherstel en onderhoud aan gevelisolatie en gestuukte gevels van panden en woonhuizen voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Van analyse en advies tot begeleiding en oplossen (cosmetische restyling, bouwkundige renovatie of volledige vernieuwing van de buitengevelisolatie).


Voorbeelden uit de praktijk:
- project december 2015

- project mei 2016
Schadeherstel

Bij brand- en waterschade verzorgt een expert van Van Ballegooijen Afbouw een snelle en deskundige diagnose met rapportage en offerte. Daarmee heeft u niet alleen een goed gedocumenteerd verhaal voor uw verzekeraar, maar ook een erkend advies en uitgewerkt werkplan voor het herstel van de gevels.


Onderhoud, restyling of renovatie

We komen het helaas nog regelmatig tegen: de gestuukte gevel wordt pas na 20 jaar voor het eerst geschilderd, terwijl ons advies is om dit na 8 tot 10 jaar uit te voeren om te voorkomen dat de gevel poreus of schraal (natuurlijke technische degradatie) wordt.


Als er geen periodiek onderhoud plaatsvindt of bouwkundige details van een gevelisolatiesysteem niet duurzaam zijn uitgevoerd, kan na verloop van tijd schade, onthechting en scheurvorming ontstaan. Zelfs een kleine versleten kitvoeg kan dan grote gevolgen hebben, met noodzakelijke restyling of renovatie tot gevolg.


Meer weten over de meerwaarde van Van Ballegooijen Afbouw bij buitengevelisolatie? Heeft u een buitengevel die toe is aan een restyling of renovatie? Mail ons uw foto's of maak een afspraak!Het gehele renovatieproces in beeld:


    

Villa's Maastricht
Villa's Maastricht
Renovatie Huis van Innovatie Hooiweg 23 te Garderen
Renovatie Huis van Innovatie Hooiweg 23 te Garderen
Restylen woonhuis met bijgebouw Baarle Nassau
Restylen woonhuis met bijgebouw Baarle Nassau
Meer projecten
Nieuwsbrief