Afbouw Fitland en Business Plaza te Oss

Home    Over ons    Nieuws    Nieuwsoverzicht    Afbouw Fitland en Business Plaza te Oss
Van Ballegooijen Afbouw heeft opdracht gekregen voor de afbouwwerkzaamheden van Fitland en Business Plaza, onderdeel van de Talentencampus in Oss.

Waar we eind 2015 het Central- en Wellbeing Plaza hebben mogen realiseren volgt nu de afbouw van het Bussines Plaza en Fitland! De werkzaamheden starten begin juni. Business Plaza bestaat straks uit een grote sportaccommodatie met een horecavoorziening (Fitland), aangevuld met een zwembad (Drie Esssen) en diverse kantoorruimtes.


Allround sport en bewegen
Fitland gaat binnen Business Plaza alles op het gebied van sport en beweging verzorgen, tot en met een saunavoorziening aan toe. De multifunctionele sporthal biedt onderdak aan allerlei (sport)evenementen: van sport- en bewegingsles (onder andere van ROC De Leijgraaf) tot en met nationale sportevenementen en wedstrijden.


Oplevering
De oplevering vindt plaats in drie delen vanaf augustus 2016. Allereerst de renovatie van het bestaande FC Oss-gebouw. Het gedeelte onder de hoofdtribune, met onder andere de kleedaccommodatie en de huidige kantoren, wordt compleet gestript. Vanwege de start van de competitie zal deze per augustus 2016 klaar zijn. Het tweede oplevermoment is 15 september 2016: dan wordt het sport- en horecagedeelte van Fitland geopend. En een maand later, op 15 oktober, zijn het zwembad en de kantoren aan de beurt. Rond de jaarwisseling van 2016-2017 zal Business Plaza volledig operationeel zijn.


Bekijk hier de impressie:

  Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Offerteaanvraag  
Villa's Maastricht
Villa's Maastricht
Renovatie Huis van Innovatie Hooiweg 23 te Garderen
Renovatie Huis van Innovatie Hooiweg 23 te Garderen
Restylen woonhuis met bijgebouw Baarle Nassau
Restylen woonhuis met bijgebouw Baarle Nassau
Meer projecten
Nieuwsbrief